Forsvarsadvokat Morten Kamp

3 frifindelser for forsvarsadvokat Morten W. Kamp

8/11-16: Frifindelse for trusler efter straffelovens § 119 og § 266 – retten i Esbjerg

Min klient var tiltalt for alvorlige trusler mod en kommunal sagsbehandler. Dommerne var enige med mig i, at udtalelsen ikke med sikkerhed kunne betragtes som en trussel om at udøve vold, men derimod alene som en fornærmelig udtalelse. Han blev herefter frifundet.

 

Den 18/11-16 – frifindelse for at have overfaldet en anden person på bopælen

Min klient var tiltalt for sammen med nogle andre at have opsøgt en person på bopælen og udøvet vold, men dommeren fulgte mine bemærkninger om, at der var opstået slagsmål mellem parterne og at dette ikke skulle medføre en straf for min klient, som derfor ikke fik hverken bøde eller kom i fængsel for episoden.

 

Den 8/12-16 – frifindelse for vold mod politimand efter straffelovens § 119, stk.1 – retten i Esbjerg

Min klient var tiltalt for vold ved at have sparket en politibetjent. Han nægtede sig skyldig. Retten var enige med mg i, at forholdet ikke kunne være foregået som beskrevet af betjenten, hvorfor klienten blev frifundet.