Advokat Gert Dyrn

Advokat Gert Dyrn er mødt i retten som forsvarsadvokat på næsten daglig basis gennem de sidste 10 år. Gert Dyrn har ført utallige sager om drab, vold, røveri, narko og økonomisk kriminalitet, og han påtager sig alle typer af straffesager. Klienter har omtalt ham som “no-nonsense”-advokat, hvor du får klar besked om din sag og dine muligheder og med et skarpt blik for sagens detaljer og mangler i efterforskningen. Der lægges vægt på samarbejde med klienten og et tæt parløb om sagens tilrettelæggelse både før og under retssagen.

Udover gennem sit arbejde som forsvarsadvokat har Gert Dyrn erfaring med skatte- og afgiftsret fra både offentlig og privat regi – bl.a. fra Retssikkerhedschefen i SKAT, som rådgiver i revisionsfirmaer og som erhvervsadvokat. Dette gør ham særlig egnet til at overskue og føre sager inden for erhvervsstrafferetten samt skatte- og afgiftssager, hvor det i allerhøjeste grad handler om at bevare overblikket over ofte særdeles detaljerede og komplekse sagsforhold.

Gert Dyrn er ikke alene uddannet advokat, men han har tillige en universitetsgrad i statskundskab med speciale i terrorisme og international folkeret. Han var forsvarer i den såkaldte “PKK-sag”, og er veludrustet til at forsvare dig, hvis du er sigtet for terrorisme. Hvis du som soldat i Forsvaret er sigtet for at overtræde reglerne for lovlig krigsførelse, er Gert Dyrn ligeledes den rette mand til at forsvare dig.

Gennem de seneste år har Gert Dyrn i stigende omfang tillige beskæftiget sig med flygtningeområdet, hvor han trækker på sine erfaringer som tidligere frivillig rådgiver i Dansk Flygtningehjælp. Gert Dyrn arbejder herudover med sager om forældremyndighed, samvær og bopæl samt sager om tvangsfjernelse af børn.

Du og dine nærmeste er altid velkommen til at kontakte forsvarsadvokat Gert Dyrn for en uformel snak – uanset tidspunkt.

Advokat (H) Gert Dyrn * mobil: +45 2726 1101 * mail: gdy@stage.dk