Advokat Rune Wiborg

Forsvarsadvokat Rune Wiborg har stor erfaring i at føre alle typer straffesager. Det gælder lige fra mindre volds- og tyverisager til store og komplekse sager vedrørende drab, narko, røveri osv. samt alle former for økonomisk kriminalitet. Rune Wiborg møder altid sine klienter i øjenhøjde, og enhver sag bliver taget alvorligt – stor som lille.

Rune Wiborg er en skarp og kompetent forsvarsadvokat, som altid kæmper for at sikre sine klienter det bedst mulige resultat gennem et stærkt forsvar. Han har et stort engagement i alle sine sager – store som små – og kender hver eneste detalje indgående. Du kan være sikker på, at advokat Rune Wiborg gennemgår sagen grundigt med dig, så I sammen kan lægge den helt rigtige strategi for netop din sag. Hvis Rune Wiborg finder det kan være en fordel for dig, tøver han ikke med at efterspørge yderligere efterforskningsskridt, ligesom Wiborg heller ikke er bange for at for at kæmpe ALLE de små eller store slag undervejs, der i sidste ende måske kan være afgørende for, at sagen falder ud til din fordel.

Ud over grundighed og et højt fagligt niveau er menneskelig indsigt og tillid nøgleord for forsvarsadvokat Rune Wiborg, og det er netop de værdier, der gør at din sag til enhver tid bliver taget seriøst. Rune Wiborg er desuden altid tilgængelig for både dig og din familie, når der er behov for det.

Advokat Rune Wiborg * mobil +45 2482 8586 * mail: rw@stage.dk

Rune Wiborg Advokatfirma, CVR 40033394, har kontorfællesskab med Stage Advokatfirma