Advokat Ulrik Sjølin Pedersen

Advokat Ulrik Sjølin Pedersen har en særdeles solid erfaring med straffesager. Inden han kom til Stage Advokatfirma var Ulrik Sjølin Pedersen således ansat hos af en tidens mest kendte forsvarsadvokater, ligesom han har været anklager ved politiets særlige rocker/bandeenhed, Task Force Øst, og ved Statsadvokaten i København. Forsvarsadvokat Ulrik Sjølin Pedersen kender derfor alle detaljer i politiets arbejdsmetoder, og  den viden giver ham en særdeles stor fordel i tilrettelæggelsen af forsvaret i din sag. Ulrik Sjølin Pedersen påtager sig alle typer af straffesager, men er særligt skarp på komplicerede narkosager og personfarlig kriminalitet, så som drab, vold og røveri.

Valget af forsvarsadvokat bygger på tillid mellem advokaten og klienten. Ulrik Sjølin Pedersen svigter ikke den tillid, og er parat til at vende hver en sten i sagen, så chancen for frifindelse bliver størst mulig.

Forsvarsadvokat Ulrik Sjølin Pedersen har endvidere været ansat i Direktoratet for Kriminalforsorgen, og har derfor et indgående kendskab til de regler, der regulerer forholdene i fængslet og arresten. Stage Advokatfirmas klienter nyder godt af Ulrik Sjølin Pedersens ekspertise på dette område, og hvis du fx nægtes prøveløsladelse eller stemples som bandemedlem, vil han kunne hjælpe dig.

Du og dine nærmeste er altid velkommen til at kontakte forsvarsadvokat Ulrik Sjølin Pedersen for en uformel snak – uanset tidspunkt.

Advokat Ulrik Sjølin Pedersen * mobil: +45 4188 8000 * mail: usp@stage.as