Advokatfuldmægtig Nicolai Berg

Nicolai Berg er advokatfuldmægtig hos Stage Advokatfirma og dermed stærkt på vej til at blive din næste forsvarsadvokat. At være advokatfuldmægtig hos Stage Advokatfirma betyder, at Nicolai Berg tidligt bliver særdeles velbevandret inden for strafferetten. Dette sikrer en høj grad af dedikation samt en indgående viden omkring strafferettens mange aspekter. Nicolai Berg vil derfor være et sikkert kort på hånden i enhver straffesag.

Nicolai Berg arbejder til daglig på kontoret i Fredericia, hvor han bistår firmaets advokater i såvel sagsbehandling som klientkontakt. Nicolai Berg tager sig primært af afhøringer og arrestbesøg, hvor den enkelte advokat har behov for det. Som advokatfuldmægtig vil Nicolai Berg dog også have mulighed for at hjælpe dig som bistandsadvokat, hvis du skulle være forurettet i en straffesag, samt møde med dig i fristforlængelser.

Endeligt bidrager Nicolai Berg i advokaternes forberedelse af større straffesager, hvor store mængder af bilag kræver grundig gennemgang for opnåelse af det bedste resultat. Her vil Nicolai Berg, i samspil med din forsvarer, gennemgå sagens akter så det sikres, at enhver sten er vendt i forberedelsen af dit forsvar.

Advokatfuldmægtig Nicolai Berg * Mobil +45 4115 1600 * E-mail nb@stage.dk