Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat,
Sekretær: Vibeke Biel

Mette Kathrine Larsen

Advokat Mette Kathrine Larsen har gennem en årrække specialiseret sig i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær samt sager om tvangsfjernelser af børn. Hun fungerer således udelukkende som "børneadvokat" og dækker primært sagerne på Sjælland.

Om sin motivation for at arbejde med børnesagerne fortæller Mette Kathrine Larsen:
"Det er en tillidssag at vælge en advokat i en børnesag. Det stiller store krav til advokatens faglighed, empati og vedholdenhed. For at kunne gøre en forskel skal jeg kunne møde dig der, hvor du er, og du skal føle dig tryg ved, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dit barn og dig. Jeg tror på, at samarbejde er vejen frem for de fleste familier, men jeg er også opmærksom på, at det somme tider kan være nødvendigt at tage fløjlshandskerne af. Jeg ser det som min fornemste opgave hele tiden at bistå med at holde fokus på barnets tarv, også når det kan være mest svært."

Ud over at være advokat er Mette Kathrine Larsen uddannet journalist, og har arbejdet hos bl.a. DR og Radio24syv. I februar 2014 var hun blandt de 20 journalister, der blev indstillet til en pris for topjournalistik på baggrund af “en enestående journalistisk præstation med projektet Skilsmisse-Danmark på Radio24syv.” Med sig fra journalistikken og ind i juraens verden tager advokat Mette Kathrine Larsen en højtudviklet evne til at grave sig frem til netop de detaljer, der kan vise sig at blive afgørende i en børnesag.

Har du en sag indenfor børne-/familieret, så kontakt gerne advokat Mette Kathrine Larsen, som vil give dig en realistisk vurdering af sagen og dine muligheder for at vinde den. Det koster ikke noget at bede Mette Kathrine Larsen om et godt råd.

Kontakt Mette Kathrine Larsen


Mobil +45 2246 4900

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk