Advokat Mikkel Cramer

Advokat Mikkel Cramer har mere end 20 års erfaring med straffesager og er din garanti for et effektivt, stærkt og professionelt forsvar. Som specialist i straffesager er Mikkel Cramer en efterspurgt forsvarer med en lang række sager bag sig, herunder også omfattende sager om drab, narkotika og anden alvorlig kriminalitet. Mikkel Cramer har desuden særlige kompetencer i udvisningssager, og i sager om økonomisk kriminalitet som underslæb, mandatsvig og bedrageri.

Mikkel Cramer har tidligere været ansat i Justitsministeriets departement, været anklager hos politiet og vicestatsadvokat. Han har med andre ord ’det sorte bælte’ i at gå i retten og kender i den grad systemet indefra og anklagemyndighedens strategier – og det tøver han ikke med at udnytte til sine klienters fordel.

Vælger du Mikkel Cramer som din advokat, er du sikret en yderst kompetent forsvarer, der lægger hjerteblod og kampmod i din sag. Samtidig lægger Mikkel Cramer også stor vægt på, at du er velinformeret om sagens gang, at du er tryg, og har let og uformel adgang til ham under hele forløbet.

Advokat Mikkel Cramer * Mobil: +45 2272 8500 * Mail: mc@stage.dk