Advokat Søren Beckermann

Advokat Søren Beckermann er headhuntet til Stage Advokatfirma for at give advokatfirmaet en stærkere profil i det nord- og midtjyske, men han påtager sig naturligvis sager over hele landet. Forsvarsadvokat Søren Beckermann sidder på vores kontor i på Kattesundet 24, 1. sal,  i Aalborg.

Ligesom de øvrige forsvarsadvokater i Stage Advokatfirma har forsvarsadvokat Søren Beckermann den fordel, at han har en længere karriere i anklagemyndigheden bag sig, hvor han har opbygget en stor erfaring og viden, som han drager stor nytte af i sit nuværende arbejde som forsvarsadvokat. Beckermann er derfor i stand til at lægge den helt rigtige strategi for netop din sag.

Søren Beckermann er kompetent til at påtage sig alle typer straffesager, og du kan roligt overlade dit forsvar til ham, uanset om du er tiltalt en i mindre volds- eller tyverisag eller i en omfattende og kompliceret narko- eller røverisag. Beckermann er desuden Stage Advokatfirmas særlige ekspert i sager om økonomisk kriminalitet, skattestrafferet samt it-kriminalitet.

Advokat Søren Beckermann * Mobil +45 2573 7500 * mail: sb@stage.dk