Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk

Om os

Stage Advokatfirma har 20 SKARPE advokater

Stage Advokatfirma er et højt specialiseret advokatfirma, der udelukkende beskæftiger sig med straffesager og sager, som typisk udspringer heraf. Det gælder blandt andet sager om tvangsanbringelse af børn. Hvis du har brug for en advokat, der har stor erfaring og som brænder for sit arbejde, så skal du vælge en advokat fra Stage Advokatfirma som din forsvars- eller børneadvokat.

I Stage Advokatfirma har flere af forsvarsadvokaterne tidligere arbejdet som anklagere, og det er en meget stor fordel, når strategien for et effektivt og offensivt forsvar skal tilrettelægges. Advokaterne kender nemlig politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder og tankegang, og derfor er der ikke noget, som kommer bag på advokaterne. Dette øger chancerne for et godt resultat i retten. Læs mere om forsvarets tilrettelæggelse her.

Se vores advokater

Store kompetencer inden for strafferet

Hos Stage Advokatfirma arbejder forsvarsadvokaterne tæt sammen og nyder godt af hinandens viden og erfaring. De bistår hinanden i sagerne, og ofte vil du blive serviceret af flere af firmaets advokater. Derudover har Stage Advokatfirma en række andre dygtige medarbejdere at trække på, som alle har særlig kompetence inden for strafferet.

Din sag er i fokus hos Stage Advokatfirma, og forsvarsadvokaterne sætter gerne egne undersøgelser i gang, hvis de ikke er tilfredse med det materiale, som politiet har tilvejebragt. Advokaterne vil nemlig være helt sikre på, at alle sider af din sag bliver belyst – det kan betyde forskellen mellem en domfældelse og en frifindelse.

Advokaterne i Stage Advokatfirma har møderet for Landsret og Højesteret

Med møderet for henholdsvis Lands- og Højesteret kan advokaterne fra Stage Advokatfirma repræsentere dig i alle retsinstanser, ligesom advokaterne tager sager over hele landet.

Udover varetagelsen af dit forsvar kan Stage Advokatfirma også hjælpe dig og din familie med nogle af de øvrige problemer, der ofte opstår, når man bliver sigtet i en straffesag. Læs mere om vore ydelser her.

Du er altid velkommen til at kontakte Stage Advokatfirma for en gratis, fortrolig og helt uforpligtende drøftelse af din sag. Du kan kontakte advokatfirmaet her.

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk