Straffesager

Hvis du bliver sigtet for en forbrydelse, kan det være en stor belastning først og fremmest for dig – men ofte også for din familie. Der er meget på spil; lige fra en mindre plet på straffeattesten til mange år bag tremmer. Det er derfor vigtigt, at du hurtigst muligt får bistand fra en forsvarsadvokat, som er kompetent, erfaren og engageret – og som du har tillid til.

Beskikket advokat

Du har ret til frit at vælge din forsvarer blandt alle landets advokater. Vælger du en forsvarsadvokat fra Stage Advokatfirma, er du sikret en forsvarer, som på yderst professionel vis tager hånd om din sag fra start til slut. Du behøver altså ikke at beholde den forsvarsadvokat som Retten har beskikket til tig. Læs mere om retten til frit at vælge din forsvarer her.

Forsvarsadvokaternes fortid i henholdsvis Justitsministeriet og anklagemyndigheden er en stor fordel, når strategien for dit forsvar skal tilrettelægges. Advokaterne kender således politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder og tankegang, og derfor er der ikke noget, som kommer bag på dem. Hos Stage Advokatfirma går advokaterne ikke af vejen for at iværksætte egne undersøgelser, så hver en sten i din sag bliver vendt, og de tager gerne de nødvendige opgør med politi og anklagemyndighed for at yde dig det optimale forsvar.

Stage Advokatfirma yder kompetent rådgivning om, hvordan du bør forholde dig til skylds-spørgsmålet. Advokaterne rådgiver dig endvidere om, hvorvidt du skal udtale dig i sagen, og de kan bistå dig under afhøring hos politiet og hermed sikre, at afhøringen foregår helt ”efter bogen”. Som udgangspunkt bør du ikke udtale dig til politiet, før du har drøftet sagen med din forsvarer. I langt de fleste tilfælde bør du endvidere undlade at underskrive den forklaring, som du har afgivet til politiet.

I retten møder forsvarsadvokaterne naturligvis forberedte til fingerspidserne og helt skarpe – og de giver altid politiet og anklagemyndigheden kamp til stregen.

Stage Advokatfirma kan også være behjælpelig med at løse nogle af de øvrige problemer, som måtte opstå for dig og din familie i kølvandet på en straffesag. Gå til andre ydelser her.