Advokat Lasse Martin Dueholm

Advokat Lasse Martin Dueholm repræsenterer Stage Advokatfirma i København og omegn, men påtager sig naturligvis straffesager over hele landet.

Advokat Lasse Martin Dueholm beskæftiger sig særligt med volds-, røveri/tyveri- og narkosager, og som mangeårige underviser i strafferet og politijura er det faglige fundament i top. Med en fortid som erhvervsadvokat har Lasse Martin Dueholm desuden økonomisk kriminalitet som sit speciale, herunder sager om ansvar for selskaber, dets bestyrelse og direktion samt overtrædelser af moms- og skattelovgivningen.

Dertil kommer, at advokat Dueholm har stor erfaring med at møde i retten, og han er således trænet i både afhøring og procedure. Dette er naturligvis meget vigtigt, for i sidste ende er det i retten, at sagen skal vindes, og her er Dueholm et sikkert kort.

Hvis du ønsker en forsvarsadvokat med gennemslagskraft og engagement, så er Lasse Martin Dueholm den helt rigtige forsvarer for dig. Dueholm kæmper 100% for sine klienter, og for at opnå det bedst muligt resultat for dig. Han holder tæt kontakt til dig under sagens gang, og han er altid tilgængelig når du eller din familie har brug for ham.

Advokat Lasse Martin Dueholm * Mobil +45 4190 3000 * E-mail lmd@stage.dk