Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (H),
Sekretær: Karina Sørensen

Lasse Martin Dueholm

Advokat Lasse Martin Dueholm har mangeårige erfaring med at føre straffesager af enhver art, herunder større sager om narkotikakriminalitet, vold, drab, tyveri og bedrageri. Han har tillige omfattende erfaring med sager om organiseret økonomisk kriminalitet og bandekriminalitet. Gennem de seneste år har Lasse Martin Dueholm været forsvarer i nogle af landets største straffesager, og han kan med sin samtidige erfaring som underviser i strafferet og politijura tilbyde et højt fagligt kompetenceniveau, som får dig igennem din straffesag på bedst mulige måde.

Hos advokat Lasse Martin Dueholm finder du endvidere det engagement og den forståelse for din situation, som kan være altafgørende i den vanskelige periode, du gennemgår som sigtet, tiltalt og/eller varetægtsfængslet i en straffesag. Du er derfor altid velkommen til at kontakte Lasse Martin Dueholm for en drøftelse af din sag, så I sammen kan tilrettelægge dit forsvar. Hvis han måtte være optaget af en anden sag, når du ringer, så indtal en besked eller send en sms, og han vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Lasse Martin Dueholm er bestyrelsesmedlem i Landsforeningen af Forsvarsadvokater og medlem af Advokatrådets Strafferetsudvalg, ligesom Lasse Martin Dueholm er Advokatsamfundets repræsentant i Det Kriminalpræventive Råd.

Lasse Martin Dueholm er tilknyttet Stage Advokatfirmas afdeling i København.

Kontakt Lasse Martin Dueholm


Mobil +45 4190 3000

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk