Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (H),
Sekretær: Berit Jensen

Brian W. Lassen

Advokat Brian W. Lassen har møderet for Højesteret og 20 års kendskab til og erfaring med de tunge retsprocesser, idet han har mødt i mange hundrede retssager vedrørende straffe- og familieret. Den erfaring giver ham mulighed for at rådgive i et bredere perspektiv end blot de juridiske elementer, og Brian W. Lassen optimerer din sag på alle punkter. Det gælder i enhver retssag, uanset om det er straffesag, familieretssag eller en sag, hvor kommunen vil tvangsfjerne dit barn.

Brian W. Lassen har bl.a. været forsvarer i Danmarkshistoriens største våbensmuglersag med internationale forgreninger, men han bistår i alt lige fra mindre sager om vold og tyveri til de helt store og komplicerede sager om drab, narko og økonomisk kriminalitet.

Inden for familieretten er advokat Brian W. Lassen en af de kendte kritikere af det nuværende system, som i kraft af al for lang sagsbehandlingstid først og fremmest svigter børnene. Men det giver også utryghed hos bopælsforælderen, som har svært ved at komme videre, og samværsforælderen, som afskæres samvær med børnene alene pga. sagsbehandlingstiden. Her kæmper Brian W. Lassen for at fremme sagen mest muligt til gavn for både børn og forældre. Tilsvarende kæmper Brian W. Lassen også for #børnenesbedste i sager om tvangsfjernelse af børn.

Giv gerne Brian W. Lassen et uforpligtende kald for en vurdering af din sag.

Kontakt Brian W. Lassen


Mobil +45 4084 2024

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk