Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat,
Sekretær: Vibeke Biel

Daniela Madsen

Advokat Daniela Madsen blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2012, og har det meste af sin karriere helliget sig børne- og familieretsområdet, som hun brænder for. Det gælder såvel forældreansvarssager som tvangsanbringelses- og bortadoptionssager. Derudover påtager Daniela sig også sager som bistandsadvokat for forurettede i straffesager.

I anbringelsessagerne kan advokat Daniela Madsen bistå enten barnet/den unge eller forældrene. Særligt når Daniela er advokat for barnet/den unge, er hun meget bevidst om, at det kræves en særlig tilgængelighed, hvor hun skal møde barnet/den unge i øjenhøjde, og tage sig tid til at skabe tillid og forklare, at hun vil være barnets/den unges ”bedste ven i sagen”; en ven, som kæmper for præcis dét, som barnet/den unge ønsker.

Når Daniela Madsen er forældrenes advokat, anerkender hun den krise, som forældrene står i, og hun forsøger at guide dem den rette vej for at opnå det bedste resultat. For Daniela er tillid afgørende, hvorfor klienten til enhver tid skal føle sig hørt og imødekommet under hendes rådgivning, som altid vil ske fra fra et medmenneskeligt, fagligt og fokuseret perspektiv.

Daniela Madsen er Stage Advokatfirmas specialist i sager, hvor politi og kommune har mistanke om spædbarnsvold, men hvor i realiteten kan være tale om en underliggende sygdom, som medføre tegn, som kan forveksles med tegn på vold. Daniela har et stort internationalt lægefagligt netværk, som løbende holder hende opdateret om nyeste studier.

Daniela tager sager i hele landet, og du er altid velkommen til at kontakte hende uforpligtende og gratis til en snak om din og familiens sag.

Kontakt Daniela Madsen


Mobil +45 5210 1050

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk