Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat,
Sekretær: Karina Sartor

Jeanette Gjørret

Advokat Jeanette Gjørret har altid haft en særlig passion for det familieretlige-, strafferetlige- og socialretlige område, og hun indledte i tidernes morgen sin karriere som jurist med at rådgive socialt udsatte om deres rettigheder inden for alle dele af juraen. I den forbindelse har Jeanette Gjørret stiftet og ledet retshjælpskontorer flere steder i landet.

Sideløbende med kampen for de socialt udsatte har advokat Jeanette Gjørret specialiseret sig indenfor det familie- og strafferetlige område. En straffesag fører jævnligt til uenighed om forældremyndighed/samvær eller til problemer med kommunen, der måske vil tvangsfjerne dine børn, og her vil Jeanette Gjørret vil kunne hjælpe dig med både straffesagen og ”børnesagen”. Jeanette Gjørret fører også sager i Ungdomskriminalitetsnævnet.

I sin behandling af din sag går advokat Jeanette Gjørret altid sagen igennem i detaljerne og intet overlades til tilfældighederne. Jeanette Gjørret har et stort drive og en endnu større passion for at skabe de bedste resultater for sine klienter, og når først hun påtager sig en sag, kæmper hun til det sidste for klientens rettigheder.

Uanset, om du har brug for en forsvarsadvokat eller en advokat med forstand tvangsfjernelse eller familiesager, så er du eller din familie altid velkomne til at ringe til advokat Jeanette Gjørret for en uforpligtende snak om sagen. Hos Jeanette Gjørret vil du altid få en ærlig og realistisk vurdering af din sag, og du vil derfor aldrig være i tvivl om, hvad sagen går ud på og hvad du er oppe imod – eller være i tvivl om, hvilken strategi, der passer på lige præcis din sag.

Kontakt Jeanette Gjørret


Mobil +45 2249 6500

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk