Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (H),
Sekretær: Helle Danielsen

Jørn Brandenhoff Schmidt

Advokat Jørn Brandenhoff Schmidt har som forsvarsadvokat igennem mange år udelukkende arbejdet med strafferet som sit speciale, og han har i både byretten og landsretten opnået særdeles gode resultater for sine klienter.

Jørn Brandenhoff Schmidt møder dig i øjenhøjde; han forklarer dig ærligt og forståeligt om din straffesag, og giver dig et dækkende indblik i, hvad politiet og anklagemyndigheden anklager dig for. Du kan med andre ord være sikker på en grundig sagsgennemgang og en kompetent vejledning med Jørn Brandenhoff Schmidt som din forsvarer.

Grundighed og skarp juridisk analyse kendertegner advokat Jørn Brandenhoff Schmidts måde at arbejde på. Han er et udpræget konkurrencemenneske, og han sætter derfor en ære i at ”gå de ekstra skridt” for at vinde din sag. I retten vil han på engageret og overbevisende vis fremføre alt, hvad der taler til din fordel, så du får det optimale forsvar.

Alt, hvad du oplyser Jørn Brandenhoff Schmidt om, bliver behandlet fortroligt med respekt for dine forhold og din situation, ligesom du kan være sikker på, at han besvarer dine og dine pårørendes henvendelser så hurtigt som muligt.

Uanset om din sag er stor eller lille, enkel eller kompliceret, så tager Jørn Brandenhoff Schmidt den alvorligt; han arbejder målrettet og fokuseret på dit forsvar, og i retten leverer han altid en overbevisende præstation.

Kontakt Jørn Brandenhoff Schmidt


Mobil +45 4140 8000

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk