Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (L),
Sekretær Anne Persson

Nicolai Berg

Advokat Nicolai Berg har i 3 år arbejdet som advokatfuldmægtig i STAGE Advokatfirma, inden han blev advokat og er derfor særdeles velbevandret inden for straffesager. Han har derfor arbejdet med flere store, bevistunge sager, hvor en minutiøs gennemgang af beviserne og en solid strategi udarbejdet i samråd med klienten, kan være afgørende for at få det bedste resultat.

Advokat Nicolai Berg gør altid en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i politiets arbejde og viger ikke tilbage for at bede om yderligere efterforskning uanset sagens størrelse eller art. Nicolai Berg påtager sig derfor straffesager af enhver art og går altid til opgaven med samme ihærdighed og grundighed.

Advokat Nicolai Berg har endvidere ført utallige sager om tvangsanbringelse af børn ved såvel Børn- og Ungeudvalget og Ankestyrelsen og har derfor opbygget en betragtelig erfaring inden for dette område. Ligesom ved straffesager kan du være sikker på, at Nicolai Berg går grundigt til værks og sørger for at holde dig orienteret under hele forløbet.

Både i straffesager og sager om tvangsanbringelse af børn er du med Nicolai Berg derfor sikker på at have et stærkt kort på hånden.

Kontakt Nicolai Berg


Mobil +45 4115 1600

Stå stærkt.
Kontakt os.

7512 2000 eller
mail@stage.dk