Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat,
Sekretær: Anne Persson

Patrick Lorenzen

Advokat Patrick Lorenzen blev i 2018 ansat i Stage Advokatfirma som Mette Grith Stages højre hånd, og han har lige siden arbejdet indgående med strafferet.

Patrick Lorenzen påtager sig alle typer af straffesager; fra små volds- og tyveri/bedragerisager til store og komplekse sager om narkotika, røveri, drab mv. Han har desuden stor erfaring med banderelateret kriminalitet, ligesom han været engageret i flere terrorsager, og han har således også kompetence på dette særlige område. For Patrick Lorenzen er alle sager vigtige og skal vindes, så han arbejder målrettet og kompromisløst på dit forsvar, uanset sagens karakter og omfang. Han er altid forberedt til fingerspidserne og sørger for, at hver en sten i sagen bliver vendt – også hvis det kræver, at han skal sætte politiet i gang med at foretage yderligere efterforskningsskridt, hvilket kan vise sig afgørende for sagens udfald.

Advokat Patrick Lorenzen har stor forståelse for, at det at være impliceret i en straffesag aldrig kommer på et belejligt tidspunkt. Han lægger derfor vægt på altid at være tilgængelig for både dig og dine pårørende, uanset tidspunkt på dagen.

Med Patrick Lorenzen ved din side er du således sikker på at få et professionelt, fagligt stærkt og engageret forsvar både i efterforskningsfasen og under selve retssagen, hvor han altid er skarp og oppe på dupperne.

Udover at have straffesager som speciale har advokat Patrick Lorenzen også kompetence indenfor sager om tvangsanbringelse af børn, hvor hans tillidsfulde væsen skaber tryghed hos både forældre og børn.

Kontakt Patrick Lorenzen


Mobil +45 4195 4000

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk