Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (L),
Sekretær: Karina Sørensen

Tenna Dabelsteen

Advokat Tenna Dabelsteen er oplært af en af landets førende forsvarsadvokater, og var allerede fra starten af sin karriere involveret i store og komplekse straffesager. Siden er advokat Tenna Dabelsteen selv blevet en efterspurgt forsvarer med møderet for landsret, og hun har opbygget stor erfaring med alle typer af straffesager, herunder bla. vold, drab, voldtægt, røveri, tyveri og narko, ligesom hun har ført mange sager om udvisning. Grundet sin erfaring med at føre straffesager, er Tenna Dabelsteen i stand til at fastlægge den helt rigtige strategi for klientens sag for derved at opnå det mest optimale resultat.

Uanset sagen størrelse er Tenna Dabelsteen er altid velforberedt og engageret, og hun sørger for at inddrage klienten i tilrettelæggelsen af forsvaret, så klienten føler sig både hørt og tryg, uanset om det er under afhøring hos politiet eller under selve retssagen. I retten fremstår Tenna altid skarp og professionel – og hun er aldrig bleg for at gå imod politiet og anklageren.

Tenna Dabelsteen prioriterer at være tilgængelig for klienten uanset tidspunkt på døgnet, fordi hun ved, at det kan have stor betydning for klienten, at forsvareren træffes også om aftenen og i weekenden.

Tenna Dabelsteen er tilknyttet Stage Advokatfirmas afdeling i København, men hun påtager sig sager over hele landet.

Kontakt Tenna Dabelsteen


Mobil +45 41 888 000

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk