Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat (L),
Sekretær: Charlotte Holm Larsen

Thomas Andreas Mikkelsen

Grundighed, gode talegaver og kampgejst kendetegner advokat Thomas Andreas Mikkelsen.

Du kan forvente, at Thomas Andreas Mikkelsen har sat sig ind i alle detaljer i din sag og har gennemgået sagen nøje med dig, inden du skal i retten, så der ikke er noget, som kommer bag på hverken ham eller dig. Under selve retssagen vil du opleve, at Thomas Andreas Mikkelsen hele tiden er oppe på dupperne for at forsvare dig, og at hans store erfaring med at møde i retten, samt hans engagement i netop din sag, tydeligt skinner igennem og gør indtryk på dommerne.

Advokat Thomas Andreas Mikkelsen beskæftiger sig på daglig basis med sager om narko og personfarlig kriminalitet, fx vold, voldtægt og røveri, men sager om økonomisk kriminalitet, så som tyveri, bedrageri og mandatsvig, er ligeledes hans speciale. Således har Thomas Andreas Mikkelsen både relevant praktisk og teoretisk erfaring i form en fortid i det private erhvervsliv, bla. hos A.P. Møller-Mærsk og i Danske Bank, ligesom Mikkelsen har en HD i finansiel rådgivning, hvilket særligt kvalificerer ham til at være forsvarer i sager om økonomisk kriminalitet.

Udover at være forsvarsadvokat påtager advokat Thomas Andreas Mikkelsen sig også sager om tvangsfjernelse af børn, sager i Ungdomskriminalitetsnævnet og i Flygtningenævnet. Endelig fører Thomas Andreas Mikkelsen ofte sager om udvisning.

Uanset, om du har brug for en forsvarsadvokat til at forsvare dig i en straffesag, eller du har brug for hjælp til en sag i kommunens Børn- og Ungeudvalg, i Ankestyrelsen eller i Flygtningenævnet, så er du eller din familie altid meget velkomne til at ringe til advokat Thomas Andreas Mikkelsen for en uforpligtende og gratis snak om din sag – også uden for almindelig kontortid.

Kontakt Thomas Andreas Mikkelsen


Mobil +45 2575 2400

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk