Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokat,
Sekretær: Berit Jensen

Tooba Panjsheri

Advokat Tooba Panjsheri har gennem en årrække specialiseret sig i sager om tvangsfjernelse af børn, forældreansvar og samvær, og hun har et indgående kendskab til lovgivningen på børne-/familieområdet. Udover at være teoretisk velfunderet har Tooba Panjsheri stor praktisk erfaring fra ”slagmarken”, idet hun møder flere gange om ugen i Børn- og Ungeudvalget, Ankestyrelsen, Ungdomskriminalitetsnævnet samt ved retterne i hele landet, hvor hun kæmper indædt for sine klienters sag og deres rettigheder. Tooba Panjsheri er ikke bange for at gå op imod myndighederne – for hende tæller kun én ting; klientens interesse.

Sager, som handler om vores kæreste eje, nemlig vores børn, kræver, at advokaten har overskuddet til at lytte til klienten og sætte sig ind i dennes situation og livsforhold. Advokat Tooba Panjsheri er meget opmærksom på dette, og derfor sætter hun en ære i altid at være tilgængelig for klienten – også uden for almindelig kontortid. Tooba sørger også for, at du altid er godt informeret om din sag, og at du er klædt på møderne med myndighederne og ved, hvad der skal ske og hvad der skal svares, så du derved selv har indflydelse på din sag.

Advokat Tooba Panjsheri beskæftiger sig desuden med straffe- og udlændingeret. Hun har tidligere arbejdet i Udlændingestyrelsen og har derfor stor erfaring med behandling af asylsager. Tooba er medlem af Foreningen Af Udlændingeretsadvokater, og hvis du ønsker en kompetent og dedikeret advokat til at føre din sag i Flygtningenævnet, så er hun den helt rigtige. Tooba har afghanske rødder og taler dari/farsi, pashto samt urdo.

Du altid velkommen til - ganske gratis og uforpligtende - at kontakte advokat Tooba Panjsheri, som vil give dig en ærlig vurdering af din sag og hjælpe dig videre.

Kontakt Tooba Panjsheri


Mobil +45 2239 0100

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk