Tlf. 7512 2000
mail@stage.dk
< Tilbage til alle advokater

Advokatfuldmægtig

Ulrikke Steenholt Sørensen

Ulrikke Steenholt Sørensen er advokatfuldmægtig i Stage Advokatfirmas afdeling for børnesager, og er derfor stærkt på vej til at blive en af landets bedste familie- og børneretsadvokater. Ulrikke har en helt særlig passion for det familie- og børneretlige område, og hun har allerede under studiet specialiseret sig indenfor området samtidig med, at hun arbejdede med sagerne i praksis som ansat i et advokatfirma i Aarhus. Ulrikke har derfor både såvel det teoretiske som det praktiske fundament i orden.

Ulrikke har desuden stor erfaring med at føre sager vedrørende tvangsanbringelser, og hun møder ofte Ankestyrelsen og i Børn- og Ungeudvalgene over hele landet. Derudover møder Ulrikke jævnligt i retten i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, ligesom hun deltager i møder i Familieretshuset. Det betyder, at Ulrikke har stor indsigt i alle dele af sagernes behandling, og hun er i stand til tidligt i forløbet at identificere, hvilke skridt du som klient kan forvente bliver det næste – og dermed hvordan du er bedst forberedt. Ulrikke angriber sagerne med både stor faglig og personlig indsigt, og det er vigtigt for hende, at klienterne føler deres sag bliver hørt og ikke mindst forstået.

Ulrikke Steenholdt Sørensen står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig eller din familie om jeres sag, og I er sikret en professionel og realistisk vurdering. Ulrikke er inde over de fleste sager i Stage Advokatfirmas børneafdeling, så hvis du ikke kan træffe den advokat, som behandler din sag, kan du altid kontakte Ulrikke for en drøftelse.

Kontakt Ulrikke Steenholt Sørensen


Mobil +45 2248 7700

Stå stærkt
Kontakt os

7512 2000 eller
mail@stage.dk