Forsvarsadvokat

Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse er det helt afgørende, at du hurtigst muligt får kontakt til en dygtig og erfaren forsvarsadvokat, som kan lægge den rigtige strategi for din sag.

Hos Stage Advokatfirma har forsvarsadvokaterne stor erfaring fra hundredvis af straffesager vedrørende drab, røveri, afpresning, vold, narko, voldtægt, økonomisk kriminalitet, ligesom flere af dem også har stor erfaring i sager om udvisning. Desuden har forsvarsadvokaterne Mette Grith Stage, Morten W. Kamp og Søren Beckermann tidligere arbejdet som offentlig anklagere. De har derfor et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder, hvilket er en meget stor fordel, når strategien for et effektivt forsvar skal tilrettelægges. Denne viden har alle Stage Advokatfirmas klienter stor glæde af.

Uanset om du har brug for en forsvarsadvokat i København, Århus, Odense eller i Aalborg – eller et hvilket som helst andet sted i landet – er vi til rådighed. Vi har kontor i Fredericia, København, Odense og Aalborg.

Se en video med forsvarsadvokat Mette Grith Stage.

Du er velkommen til at kontakte Stage Advokatfirma for en gratis, fortrolig og helt uforpligtende drøftelse af din sag.

Få en forsvarsadvokat med engagement

Med advokat Mette Grith Stage, Morten W. Kamp, Søren Beckermann, Lasse Martin Dueholm, Jørn Brandenhoff Schmidt, Gert Dyrn, Henrik Dupont Jørgensen som din forsvarsadvokat er du sikret et aktivt, engageret og kompromisløst forsvar, hvor forsvarsadvokaterne er garanter for, at hver en sten i din sag bliver vendt. Såfremt politiets efterforskning ikke er tilstrækkelig, går forsvarsadvokaterne ikke af vejen for at iværksætte egne undersøgelser, som kan bidrage til en frifindelse.

Stage Advokatfirma rådgiver dig om, hvorledes du skal forholde sig til skyldsspørgsmålet samt om du skal udtale dig under afhøring hos politiet eller i retten. Hvis du vælger at udtale dig til politiet, kan forsvarsadvokaterne være til stede under afhøringen og dermed sikre, at alle dine rettigheder bliver iagttaget.

I Retten møder forsvarsadvokaterne Stage, Kamp, Dueholm, Brandenhoff Schmidt naturligvis altid velforberedte og skarpe – klar til at tage de nødvendige opgør med politi og anklagemyndighed for at vinde din sag.

Forsvarsadvokat Mette Grith Stages kontor har erfarne forsvarsadvokater

Udover at din forsvarsadvokat skal være erfaren og dygtig, bør du også kræve, at din forsvarer er engageret og villig til at hjælpe dig med at få løst nogle af de praktiske problemer, der typisk opstår i kølvandet på en straffesag – særligt hvis du er varetægtsfængslet. Stage Advokatfirma står gerne til rådighed med råd og vejledning om dine rettigheder, f.eks. med hensyn til hjælp fra kommunen til betaling af husleje under varetægtsfængsling, besøg i arresten m.v.

Du har ret til frit at vælge din forsvarsadvokat blandt alle landets advokater. Hvis du allerede er blevet tildelt en beskikket forsvarer af retten, har du normalt altid ret til at skifte til en anden forsvarsadvokat efter dit eget valg. Med møderet for Landsret og for Højesteret kan en forsvarsadvokat fra Stage Advokatfirma føre din sag, uanset hvor det måtte være.

Forsvarsadvokat i København, Århus, Odense og Aalborg

Stage Advokatfirma tager straffesager over hele Danmark, og kan på alle tider af døgnet stille med en forsvarsadvokat i både København, Århus, Odense og Ålborg, ligesom advokaterne også kan rykke ud med kort varsel i andre dele af landet.

Du er velkommen til at kontakte Stage Advokatfirma for en gratis, fortrolig og helt uforpligtende drøftelse af din sag.